Kundcase

SVENSKA

 

Maxel AB är en av landets ledande aktörer inom professionella belysnings-system. Vi hjälper Maxel AB i Kina med att hitta leverantörer som kan leverera produkter med samma höga kvalitet och krav på elsäkerhet som man tidigare köpte från ledande tillverkare i Europa. Vi bistår även med löpande kvalitets-kontroller, prisförhandlingar och optimerade logistiklösningar.


Mark Bric Display AB är en av de ledande tillverkarna av portabla display- och montersystem i Norden och distribuerar sina produkter via ett världsomspännande nätverk. Företaget  är marknadsledande vad gäller kvalitet och service. Adovo har hjälpt Mark Bric Display AB att hitta en leverantör i Kina som exklusivt tillverkar deras produkter. Vi bistår även löpande med kvalitetskontroller, prisförhandlingar och logistiklösningar för direktleveranser från Kina till kunder runt om i världen.

Lystra Ljus AB utvecklar högkvalitativa belysningsarmaturer med högt designvärde. Vi har hjälpt Lystra med att etablera kontakt med leverantörer som kan leverera armaturer med Lystras höga krav på kvalitet och elsäkerhet.